esmaspäev, 9. juuni 2008

Mai kinos

Nii, viimane aeg teha kokkuvõte mai kuu kinokülastustest. Kokku sai käidud vaid 6-l seansil. See on viimase 9 kuu madalaim tulemus. Mais kinos vaadatud filmid:
  • The Bucket List (6,5/10)
  • Kрасный жемчуг любви [Armastuse punane pärl] (5,5/10)
  • Speed Racer (3/10)
  • Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (6/10)
  • Deception (5/10)
  • I’m Not There (9/10)
Parim filmi nimetuse au osaliseks saab muidugi "I'm Not There". Ülejäänud kahvatuvad selgelt selle linateose ees. Nüüdseks olen filmi ka teist korda ära vaadanud hakkas veel rohkem meeldima. Tõstsin ka hinnet poole palli võrra (algul oli 8,5). See film on nii omapärane ja eriline ning veel pärast Bob Dylani kontserti tähendab ka palju rohkem mulle. Loe ka siit. Aasta edetabelist tõuseb "I'm Not There" esikolmikusse ("Du levande" ja "There Will Be Blood'i" järele).

Kui nüüd vaadata juunis esilinastuvaid filme, võib leida nii mõndagi huvitavat. Ma vaatan küll väga harva õudukaid, kuid Shyamalani "The Happeningi" ootan suure huviga, eriti veel pärast viimast Filmimöla. Teine väga oodatud linateos on Saksa/Türgi "Auf der anderen Seite" ehk meie maal nimega "Taeva Äärel". See film lihtsalt tundub sobivat mulle. Kindlasti vaatan ära ka Hulki, kuigi kardan, et see jätab mind külmaks. Ma ei fänna ajuvabasid kassahitte üleloomulike võimetega superkangelastest (nagu näiteks Spiderman, Fantastic 4 jne). Hulki lähen vaatama pigem Edward Nortoni (uskumatu, et tema mängib peaosa) ja üldse suurepärase casti pärast. Mis siis veel? "Seksi ja linna" jätan vahele. Kung fud harrastava panda seiklused ka eriti ei tõmba, kuid see ei tähenda, et see vaatamata jääb. Peamiselt Timo & Lauri õhutusel on siiski väike huvi olemas selle lastemultika vastu. Kuu lõpus linastuv "Wanted" tundub nagu liiga tavaline olevat, kuid ilmselt saab ära nähtud ka seegi. Siis muidugi lähen korra veel Bob Dylani filmi vaatama. Suvel kindlasti nii väga palju ei külasta kino (võibolla kuskil 4 - 5 korda kuus), filmi valik ju sel ajal ka väiksem.

Kommentaare ei ole: