neljapäev, 26. november 2009

Mida PÖFFil vaatan?



Kinogurmaanide parim aeg aastas on käes - PÖFF on alanud. Muidugi peasündmuseks on ikkagi põhiprogramm, mis teatavasti algab reedel 27. novembril. Siis saab PÖFF sisse õige hoo.

Hetkeseisuga olen 15 seansile pileti ära ostnud. See arv vist isegi jääbki selliseks. Väga palju mõjutas valikuid eestikeelse tõlke olemasolu. Olen kõvasti pettunud, et nii vähe linateoseid on eestindatud! Kui nüüd võistlusprogramm EurAsia filmid välja arvata, siis ei jäägi suurt midagi järele, mis oleks emakeelsete subtiitriteda varustatud. Eelmine aasta oli selles suhtes seis kõvasti parem. Mulle paraku ei sobi hästi ingliskeelsete subtiitrite lugemine. Pole harjunud. Igatahes ostsin pileti ära järgmistele filmidele:

Nagu näha on väga palju filme võistlusprogramm EurAsiast (9/15). Tegelt oleks tahtnud rohkem Panoraamist ja Põhja-Ameerika indie'st rohkem linateoseid valida, aga tõlke puudumisel jäid mitmed välja. Just Film on ka esindatud 1 teosega nagu eelmine aastagi. See film - "Kassimi unistus" - avabki 27. novembril minu jaoks PÖFFi.

Minu eesmärgiks on näha võimalikult palju erinavaid filme, aga ka kultuure. Loodedavasti mõni teos ka üllatab positiivselt. Mis siis muud, kui häid filmielamusi kõigile festivali külastajatele!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Edu Raul ja ehk näeb mõnel seansil!

Raul ütles ...

Edu läheb loomulikult vaja! Tegelt peaks sulle palju rohkem edu ja ka jõudu soovima, et sa suudaksid oma programmi vastu pidada.

Kindlasti näeb mõnel seansil!